Afbeelding
Afbeelding
ePMO

PMO Metaal

ArboNed

Body
Body

Het PMO Metaal is een online gezondheidsonderzoek (vragenlijst), speciaal ontwikkeld voor de metaalbranche en afgestemd op de werkzaamheden in de metaal- en techniekbranche.

 

Meteen na het invullen ontvangt uw medewerker een persoonlijke rapportage die inzicht geeft in zijn mentale gezondheid, energie, leefstijl en fysieke gezondheid. Ook volgt er aanvullend een fysiek onderzoek.

 

Bij een verhoogd gezondheidsrisico krijgt uw medewerker een telefonisch adviesgesprek van 20 minuten met onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige.

De inhoud

De werknemer vult online een vragenlijst in (gemiddeld 25 minuten).
Meteen na het invullen ontvangt de werknemer een persoonlijke rapportage die inzicht geeft in zijn mentale gezondheid, energie, leefstijl en fysieke gezondheid.
Werknemers bij wie een verhoogd gezondheidsrisico naar voren komt uit deze vragenlijst krijgen persoonlijk advies d.m.v. een telefonisch adviesgesprek van 20 minuten met onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige.

Afhankelijk van de uitkomsten van dit gesprek kan de werknemer een doorverwijzing krijgen naar de bedrijfsarts, of er kan een andere vervolgactiviteit worden ingezet. Waar mogelijk maken we hierbij gebruik van de samenwerkingen en voordelen die Koninklijke Metaalunie biedt.

Voor wie

Werknemers die een op de branche toegespitst gezondheidsonderzoek en advies willen ontvangen.   

Locatie

Dit is een 100% online interventie.

De professional

HumanTotalCare/ArboNed heeft veiligheids- en gezondheidsdeskundigen in loondienst die het PMO uitvoeren i.s.m. de bedrijfsartsen.  

Terugkoppeling werkgever

Nee, de werkgever krijgt geen terugkoppeling. Indien er meer dan 15 deelnemers per werkgever zijn, kan de werkgever een groepsrapportage aanvragen. 

    Aanbieder
    Aanbieder
    Arboned

    ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. 

    Delen