Afbeelding
Afbeelding
stoppen met roken

Stoppen met roken, coaching

SineFuma

Body
Body

Op zoek naar een goede manier om te stoppen met roken? Vaak is het een hele zoektocht naar de juiste hulpmiddelen en een gevecht om het vol te houden. Het is daarom geen overbodige luxe om er professionele begeleiding bij te hebben. Iemand die de medewerker motiveert, begeleidt en ondersteunt naar een rookvrij leven. Maak het stoppen makkelijker en leuker en laat uw medewerker professioneel begeleiden door een van onze enthousiaste, gecertificeerde en ervaren coaches. 

De inhoud

De begeleiding bestaat uit 6 telefonische of digitale videogesprekken van gemiddeld 20 minuten. Uw medewerker bereidt zich samen met de coach voor op het stoppen, samen kiezen zij een geschikte stopdatum en zij werken samen aan de motivatie en het vertrouwen dat het gaat lukken. 

 

Tijdens de gesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod: 

 • Voor- en nadelen van stoppen met roken 
 • Advies over medicijnen en nicotinevervangers 
 • Omgaan met trek in een sigaret 
 • Gestopt blijven in de toekomst 
 • Persoonlijke tips en adviezen 

Deze training is gratis. Als medewerker is verzekerd bij DSW of al een vergoede stoppoging heeft gedaan in het betreffende kalenderjaar kost de training € 350,00

Voor wie

Voor alle rokers die voor het eerst willen stoppen met roken.

Locatie

Aangezien de coaching telefonisch of digitaal is, kan er over de gehele wereld worden deelgenomen. 

De professional

Ongeveer 90 stoppen met roken coaches die allemaal geregistreerd staan in het Landelijke Kwaliteitsregister Stoppen met roken. Ze zijn of in loondienst of op ZZP-basis aan Sinefuma verbonden. 

Terugkoppeling werkgever

Mocht een bedrijf de individuele trajecten inkopen bij Sinefuma, dan sturen we een rapportage op populatieniveau van het aantal deelnemers en het resultaat. 

  Aanbieder
  Aanbieder
  SineFuma

  SineFuma biedt de best mogelijke stoppen met roken begeleiding, die toegankelijk en betaalbaar is voor iedere roker die hulp nodig heeft. 

  Delen