Afbeelding
Afbeelding
CENZO CHAP

Cambridge Happiness Profiler

Cenzo

Body
Body


Iedereen wil gelukkig zijn. Zowel privé als op het werk heeft het geluksgevoel een grote impact op het functioneren van mensen. Veel organisaties investeren daarom in het geluk van hun medewerkers.

Dat gaat verder dan werkplezier, want meerdere factoren hebben invloed op hoe we ons voelen. Gelukkiger worden hangt daarom samen met inzicht in wat jou gelukkig maakt. Wij helpen organisaties om het gelukspotentieel van hun medewerkers optimaal te benutten met de  CHAP®.

De CHAP® is een wetenschappelijk onderbouwde test, met een persoonlijk Geluksrapport. 

De inhoud

De CHAP® kan worden ingezet als onderdeel van een psychologische interventie. De behandelend psycholoog beoordeeld of dit passend is binnen de interventie. De test wordt op een passend moment binnen de behandeling online aangeboden aan de medewerker, waarna het CHAP®-geluksrapport dat hier uit voortkomt in de eerst volgende sessie besproken zal worden.

Voor wie

Mensen die een gelukkiger leven willen leiden en in behandeling zijn bij een Cenzo-psycholoog.

Locatie


Wij bieden een landelijke dekking, vanuit zo’n 80 locaties in het land. Daarnaast is het mogelijk om de zorg incompany in te zetten. Zo is er altijd een psycholoog beschikbaar binnen een half uur reisafstand van waar een medewerker woont of werkt.
Een actueel overzicht van onze locaties vindt u HIER 

 

De professional

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan de registraties van onze psychologen. De  CHAP® wordt enkel uitgevoerd door  CHAP®-practioners. Dit zijn gekwalificeerde GZ-psychologen (BIG geregistreerd) en A&G/A&O-psychologen (NIP) die de CHAP®-training succesvol hebben doorlopen.

Terugkoppeling werkgever

Dit wordt gedaan conform de afspraken zoals opgenomen in de dienst psychologische zorg waar de CHAP® onderdeel van uitmaakt. Namelijk:

  • Standaard ontvangt de werkgever procesrapportages na afronden van de intake, tussentijds én na afronden van de behandeling.
  • Standaard ontvangt de arbo arts medisch inhoudelijke rapportages na afronden van de intake, tussentijds én na afronden van de behandeling.
    Aanbieder
    Aanbieder

    Cenzo biedt diverse diensten aan cliënten die via de huisarts, bedrijfsarts of werkgever zorg zoeken ter bevordering van hen welbevinden en om vitaal te blijven.

    Delen