Druk op enter om te zoeken
Afbeelding
Afbeelding
money

Beschikbare vergoedingen

6 0
Body
Body

De verzekeraars in de Metaal & Techniek bieden u samen met Metaalunie extra ondersteuning om ziekteverzuim te voorkomen of snel op te lossen. Uw verzekeraar geeft een extra financiƫle vergoeding als u in de Verzuimnavigator een dienst bestelt.

Maak direct gebruik van de vergoedingen door een aankoop te doen in de Verzuimnavigator.

Body

Bij uw aanvraag stellen wij u zes vragen. Er wordt dan direct duidelijk voor welke vergoeding u in aanmerking komt. De hoogte van de extra vergoedingen hangt af van de verzekeringen die uw bedrijf heeft afgesloten.

In de Metaal & Techniek zijn er voor ondernemers diverse verzekeringen op het gebied van gezondheid, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Denk bijvoorbeeld aan een collectiviteit voor zorgverzekeringen, een verzuimverzekering en WIA-verzekeringen. Deze verzekeraars werken voor ondernemers in de Metaal & Techniek samen.

De verzekeraars in de keten gezondheid, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn NV Schade, Zilveren Kruis en KMU Verzekeringen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Mevas of rechtstreeks bij de verzekeraars. Mevas regelt alle verzekeringszaken voor leden van Metaalunie.