Afbeelding
Afbeelding
training

Leefstijladvies: Werk en geluk

Pim Mulier

Body
Body

Wat is de optimale balans tussen werk en privé? Hoe combineer je een veeleisende baan met een druk gezin, mantelzorg en andere sociale activiteiten die voor jou belangrijk zijn? Hoe kun je door nieuwe vaardigheden te ontwikkelen je werkprestaties verbeteren en anders en vooral slimmer gaan werken, gezonder leven en gelukkiger worden? 

De inhoud

De begeleiding bestaat uit 3 online contactmomenten van elk 1 uur. Opzet:

 

Stap 1: Een persoonlijke online intake over het combineren van werk en privé. Tijdens dit eerste gesprek inventariseren we systematisch de bestaande persoonlijke situatie (fysieke en mentale omstandigheden) en gaan we dieper in op de persoonlijke vraag van de deelnemer. 

 

Stap 2: Gedurende een periode van 3 tot 4 weken verzamelen we persoonlijke leef- en werkstijldata met behulp van een Quantified Self-Polar-horloge. Hiermee brengen we de dagelijkse gewoontes en routines in kaart en combineren die met andere persoonlijke gegevens over schermtijd en aandacht voor slaap en herstel. Dit gebeurt online. Daarna analyseren de begeleiders alle verzamelde leef- en werkstijldata. 

 

Stap 3: Het wordt steeds duidelijker dat vooral onze leef- en werkstijl, onze gezondheid, weerstand en vitaliteit bepalen. In het tweede gesprek gaan we daar verder op in en leggen we op een dieper niveau relaties tussen de verzamelde leefstijldata, de dagelijkse leefstijlroutines en persoonlijke gezondheidsgegevens. 

 

Stap 4: Samen met de deelnemer maken we een nieuw persoonlijk leefstijlontwerp voor een nieuw evenwicht tussen privé en werk, voor meer welzijn, betere werkprestaties en geluk. 

  

Voor wie

Iedere medewerker kan deelnemen aan deze gezondheidsoplossing.

Locatie

Deze oplossing wordt volledig online aangeboden, waarbij we gebruik maken van AVG-proof WeSeeDo-software voor beeldbellen. 

De professional

(Bedrijfs-/sport-)fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en leefstijldeskundigen.

Terugkoppeling werkgever

Bij meer dan 20 deelnemers voegen we de resultaten van de individuele satisfactie-evaluaties eenmaal per jaar samen tot een geanonimiseerde satisfactie-evaluatie op organisatieniveau. 

    Aanbieder
    Aanbieder

    Mulier verricht baanbrekend werk, binnen sport en samenleving. Ook wij willen vernieuwen, door als levende onderneming te leren en betekenisvol te zijn voor individuele medewerkers en organisaties

    Telefoon
    Delen