Werkgevers in de Metaal en Techniek- of automotive-branche kunnen voor de regelingen in de bedrijfstak inloggen bij Mijn CoMetec. Om het inloggen bij de Verzuimnavigator makkelijk te maken moet u bij ons inloggen met dezelfde inloggegevens waar u bij CoMetec inlogt. Zo hoeft u geen extra account aan te maken in de Verzuimnavigator. Om deze reden wordt u doorgestuurd naar Mijn CoMetec. Na het inloggen wordt u teruggestuurd naar de Verzuimnavigator.
Druk op enter om te zoeken

Plan van aanpak

Plan van aanpak

Body
Body

Binnen 2 weken nadat u de Probleemanalyse heeft ontvangen, stelt u samen met uw medewerker het Plan van aanpak voor re-integratie op. U maakt afspraken over onder meer de inhoud van het werk en de arbeidsomstandigheden. U geeft beiden (werkgever en medewerker) uw visie op het re-integratiepoces en voegt deze toe aan het Plan van aanpak. U noteert dit alles op het digitale formulier van het UWV, ondertekent dit beiden en stuurt het op. Een kopie van dit formulier bewaart u in het re-integratieverslag.



Uw medewerker is verplicht om aan zijn re-integratie mee te werken. Hij moet bijvoorbeeld tijdelijk ander werk binnen uw bedrijf accepteren of een cursus volgen als hij daarmee weer aan het werk kan. Heeft uw medewerker zelf suggesties voor ander werk binnen of buiten uw bedrijf? Ga hier dan op in. U kunt deze voorstellen alleen afwijzen als u hiervoor zwaarwegende redenen heeft.



Aanpassingen

Ook als werkgever doet u er alles aan om ervoor te zorgen dat uw medewerker weer aan de slag kan. Denk aan het (tijdelijk) aanpassen van werkdagen of -tijden, aanpassen van de werkplek, aanbieden van scholing of coaching of externe begeleiding. U zoekt eerst binnen uw bedrijf naar passend werk en daarna erbuiten.



Op dit moment bestaat uw re-integratieverslag uit:

  • Ziekmelding 
  • Overzicht gemaakte afspraken 
  • Probleemanalyse 
  • Plan van aanpak (inclusief visie)

Downloads

Lukt het om te vinden wat u zoekt? Zoniet, vraag het onze AI chatbot
Heeft de hulp aan uw verwachtingen voldaan? Laat ons weten over de geboden ondersteuning en eventuele verbetersuggesties.