Afbeelding
Afbeelding
CENZO CHAP

Bedrijfspsychologische zorg

Cenzo

Body
Body


Ervaart een medewerker psychische klachten? Dan is psychologische zorg de
weg naar herstel. Onze ervaren en gekwalificeerde psychologen leveren zorg
op maat aan cliënten met onder andere de volgende klachten: Stress, burnout, (over)spanningsklachten, angsten, paniek, depressieve klachten, klachten veroorzaakt door traumatische gebeurtenissen of klachten door verlies van werk, relaties of door overlijden van een naaste.  

De zorg leidt tot klachtenreductie, bevordering van het welbevinden en geluksbeleving van de medewerker, re-integratie en/of voorkoming van verzuim. 
 

De inhoud

De gesprekken vinden face-2-face plaats in combinatie met het gebruik van E-health toepassingen. Een sessie duurt 45-60 minuten.

 • Intake van 1-2 sessies
 • Vervolgtraject: Kort (gemiddeld 3 sessies)
 • Vervolgtraject: Middel (gemiddeld 6 sessies)
 • Vervolgtraject: Intensief (gemiddeld 10 sessies)


De interventies kunnen worden ondersteund met:
1.    Een driegesprek, een gesprek tussen werknemer, psycholoog en leidinggevende. Dit wordt bij voldoende budget vanuit het ‘reguliere’ budget gefinancieerd;
2.    Een CHAP®-assessment. Dit kan apart worden aangevraagd via de Verzuimnavigator. De medewerker ontvangt een persoonlijk CHAP®-Geluksrapport waarna in een gesprek, als integraal onderdeel van de behandeling, met de psycholoog inzage wordt gegeven in de geluksmogelijkheden van de medewerker, waardoor het gevoel van waardering en betrokkenheid wordt vergroot en de kans op terugval wordt verkleind.

Klik HIER voor meer informatie over een CHAP®-assessment.

Voor wie

Medewerkers met psychische klachten of stoornissen die hen hinderen in hun dagelijks functioneren die leiden tot verminderde prestaties en uiteindelijk ziekteverzuim. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende klachten:
Stress, burnout, (over)spanningsklachten, angsten, paniek, depressieve klachten, klachten veroorzaakt door traumatische gebeurtenissen of klachten door verlies van werk, relaties of door overlijden van een naaste.

Inclusiecriteria:
-    Motivatie om te werken aan mentaal herstel;
-    Er moet sprake zijn van lichte tot matig ernstige psychische klachten;

Locatie

Wij bieden een landelijke dekking, vanuit zo’n 80 locaties in het land. Daarnaast is het mogelijk om de zorg incompany in te zetten. Zo is er altijd een psycholoog beschikbaar binnen een half uur reisafstand van waar een medewerker woont of werkt.
Een actueel overzicht van onze locaties vindt u HIER

De professional

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan de registraties van onze psychologen. De zorg wordt geleverd door 60 gekwalificeerde GZ-psychologen (BIG geregistreerd) en A&G-psychologen (NIP) die op franchisebasis bij ons zijn aangesloten. Zo heeft u de zekerheid dat psychologen een gedegen opleiding hebben genoten, de nodige ervaring hebben, voldoen aan de voorwaarden die de beroepsverenigingen stellen en zich blijven bijscholen en ontwikkelen volgens de laatste inzichten binnen hun vakgebied en vigerende wet- en regelgeving.

Wij garanderen een landelijke dekking.

Terugkoppeling werkgever

Standaard ontvangt de werkgever procesrapportages na afronden van de intake, tussentijds én na afronden van de behandeling.
Standaard ontvangt de arbo arts medisch inhoudelijke rapportages na afronden van de intake, tussentijds én na afronden van de behandeling
 

  Aanbieder
  Aanbieder

  Cenzo biedt diverse diensten aan cliënten die via de huisarts, bedrijfsarts of werkgever zorg zoeken ter bevordering van hen welbevinden en om vitaal te blijven.

  Delen